top of page

Vrijwilliger van het jaar 2023

 

Eind november was het weer tijd voor de vrijwilligersavond. Het was een intieme bijeenkomst waar werd teruggekeken op het afgelopen jaar, stilgestaan bij bijzondere gebeurtenissen en vrijwilligers herdacht van wie we in 2023 afscheid hebben genomen. Met een muzikale omlijsting van Franse chansons hebben de vrijwilligers genoten Andre Houting, voorzitter van de BVP, maakte bekend dat Miranda van den Broek tot vrijwilliger van het jaar 2023 is uitgeroepen. Hij roemde haar tomeloze inzet en vastberadenheid bij de strijd tegen het rooien van de platanen naast CS en de geplande hoogbouw in het RCD-XL. 

vrijwilliger miranda .JPG
kerststukjes kerstbroden,.jpg

Kerstgeschenken en oliebollen 

 

In de week voor kerst zijn door wijkbewoners kerststukjes vervaardigd voor ouderen uit de wijk. Twee dagen voor Kerst zijn vrijwilligers bij oudere en alleenstaande bewoners en gezinnen die wel wat aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken, op bezoek geweest. Zij hebben de kerststukjes, 180 kerstbroden en 40 kerstpakketten rondgebracht. Ook hebben alle bezochte bewoners een uitnodiging voor de Nieuwjaarsreceptie in De Waerschut ontvangen. 

De dag voor Oud en Nieuw hebben 10 vrijwilligers en 2 wijkraadsleden nogmaals 900 oliebollen uitgedeeld aan de diverse wijkbewoners. 

bottom of page